Logo Narcose Dental

Onze werkwijze

Alle reguliere behandelingen kunnen wij onder narcose uitvoeren. Dat doen wij op basis van 3 stappen.

Het kennismakingsgesprek (intake)

Wij heten je welkom in onze sfeervolle praktijk. Tijdens deze eerste afspraak van 20 – 40 minuten, ontmoet je de assistent en narcose tandarts. Zij zorgen ervoor dat jij je van het begin tot het eind van de afspraak op je gemak voelt. We bespreken jouw klachten, wensen en grenzen.

Bij het kennismakingsgesprek nemen we de tijd voor je en gebruiken we naast een spiegeltje geen instrumenten. Indien gewenst, is het zelfs mogelijk om enkel een röntgenfoto te maken ter voorbereiding op de narcose behandeling. De controle voeren we dan tijdens de narcose behandeling uit. De kosten voor dit vrijblijvende intakegesprek vind je in onze tarievenlijst.

Belangrijk: neem je identiteitsbewijs mee naar deze afspraak.

Het behandelplan

Aan het eind van de kennismaking hebben we een goed beeld van de benodigde behandelingen en jouw wensen hierbij. Met die vertrekpunten stellen we samen een behandelplan op, dat later – tijdens de narcose behandeling – wordt uitgevoerd. We bespreken het kostenplaatje en plannen een afspraak in voor de narcose behandeling. Alleen als jij dat wilt uiteraard, want het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

De Narcose behandeling

Op de dag van de narcose behandeling, verwelkomen wij je in de wachtkamer. De narcose tandarts checkt of je nog vragen hebt. Vervolgens brengt de deskundige anesthesioloog je onder narcose en houdt je tijdens de gehele behandeling goed in de gaten. Terwijl je slaapt voeren wij met zorg de behandeling(en) uit. Je wordt wakker met een gezond gebit, zonder dat je iets van de tandheelkundige behandeling gevoeld of gemerkt hebt.

Bij Narcose Dental:

nl_NL