Logo Narcose Dental

Tarieven & Betalingen

Tarieven & betaling Narcose

Voor behandelingen die tijdens jouw narcose worden uitgevoerd, betaal je dezelfde (landelijk vastgestelde) tarieven als voor reguliere tandheelkunde. Voor de narcose komt daar een los uurtarief bij. Dit tarief is door ons vastgesteld op 350 euro starttarief voor 1 uur. Vervolgens kost de narcose 175 euro per 30 minuten. In het persoonlijke behandelplan stemmen wij vooraf helder de kosten met je af. Bij het maken van een afspraak dient het bedrag voor de narcose 3 weken voor de geplande behandeling op onze rekening te staan. Het deel voor tandheelkunde wordt na de behandeling in rekening gebracht.

Tarieven

Ieder jaar worden de tarieven voor tandheelkunde landelijk vastgesteld. Dit betekent dat alle tandartspraktijken dezelfde tarieven hanteren voor een behandeling.

Tarieven vrijblijvende intake / kennismakingsbezoek

Tijdens het eerste bezoek bekijken we je gebit en nemen wij jouw mondgezondheid door. Daarbij maken we een röntgenfoto van je gebit. Houd voor deze eerst afspraak rekening met de kosten van de tandheelkundige codes C012 en X21, deze zijn totaal €199,48 (tarief 2023).

Vergoeding

Twijfel je eraan of een behandeling vergoed wordt? Dit kan je controleren in het vergoedingenoverzicht van vergelijkingswebsite Independer.

Bij Narcose Dental:

nl_NL